Kennis

Foto bewerken app

Met het gebruik van een foto bewerken app, til je jouw foto’s in een handomdraai naar een hoger niveau. Waar we vroeger met de analoge camera afhankelijk waren van dat ene perfecte shot, kun je je foto’s nu eindeloos bewerken tot je jouw gewenste resultaat bereikt. Je hebt hier tegenwoordig geen training in Photoshop of andere ingewikkelde software meer voor nodig, maar doet het gewoon op je mobiele telefoon.

Meer informatie

Foto bewerken achtegrond vervangen

Jouw foto bewerken door de achtergrond te vervagen, geeft de foto direct een professionele uitstraling. Het effect van het scherpe onderwerp en de wazige achtergrond heet, in fotografie termen, het Bokeh effect en heeft alles te maken met de scherptediepte van een foto. Met een digitale spiegelreflex camera kun je deze scherptediepte handmatig instellen, zodat hetgeen dat zich op de voorgrond bevindt scherp weergegeven wordt en de achtergrond vervaagd lijkt.

Meer informatie

Foto bewerken Apple

Een foto bewerken met Apple doe je eenvoudig op je Macbook, iPad of iPhone voor de mooiste resultaten. iPhones staan bekend om hun camera’s van hoge kwaliteit waarmee je moeiteloos haarscherpe foto’s schiet. Maar wist jij dat Apple je ook vele opties biedt tot het bewerken van foto’s? In de Foto’s app van Apple heb je vele mogelijkheden om jouw foto’s te perfectioneren.

Meer informatie

Een foto bewerken als kerstkaart

Verras je vrienden en familie dit jaar met een gepersonaliseerde kerstgroet door een foto te bewerken als kerstkaart. Staat bij jullie het huis in de decembermaand ook vol met kerstkaarten? De kaarten die ons het meest bijblijven, zijn de kaarten die uniek en persoonlijk zijn. Deze hebben de kracht om mensen echt te raken en een kerstgevoel te geven. In vier stappen tover je jouw favoriete foto om tot de kerstkaart van het jaar.

Meer informatie
© Copyright Foto bewerken online 2022