11/12/2022

Foto’s voor het verkopen van je woning

verhuizen

Wanneer je jouw huis gaat verkopen, is het ontzettend belangrijk dat je goede foto’s hebt van de woning. Mensen zijn tegenwoordig erg visueel ingesteld en op het moment dat de foto’s niet goed zijn, zullen potentiële kopers afhaken. Dit moet je proberen te voorkomen, want je wilt natuurlijk een snelle verkoop van je huis zodat je verder kan naar de volgende woning. Met deze tips zullen de foto’s goed genoeg zijn om je woning snel te laten verkopen:

Laat je woning groot uitzien

Iedereen droomt ervan om in een groot huis te wonen, dus zorg ervoor dat je woning er op de foto’s groot uit ziet. Dit kun je bereiken door middel van de juiste verkoopstyling. Misschien vind jij de bank wel ontzettend mooi voor op de foto, maar is deze toch niet geschikt om de woning groot uit te laten zien. Zorg voor zoveel mogelijk vloeroppervlak. Zo zullen de potentiële kopers alle mogelijkheden zien van de kamers.

Een extra tip om een woning groot te laten ogen, is om de foto’s te maken op een zonnige dag. Maak alle rolluiken en gordijnen open. Heb jij tuindeuren of tussendeuren? Zet deze ook open!

Midden op de dag fotograferen

Zoals je net al hebt kunnen lezen helpt licht bij het groter laten kijken van de woning, en vooral als het zonnetje schijnt. De beste tijd om de foto’s te maken is tussen 10 uur en 14 uur. Maak ook alleen foto’s als de zon schijnt. Is het dus even een uur bewolkt? Wacht dan even totdat de zon terug is.

Ruim op

Dit is eigenlijk meer dan logisch, maar ruim alles op en poets je huis. Op het moment dat er nog rotzooi of was ligt, zal dit heel rommelig en onaantrekkelijk overkomen. Daarnaast is het ook verstandig om je woning voor de foto dag even helemaal te poetsen. Vergeet dus niet om de ramen schoon te maken!

Dit waren ze dan, foto tips die je kunt gebruiken bij jouw verkoopadvertentie. Bel maar alvast een verhuisbedrijf in Venray, want je woning zal snel verkocht worden! Vond je dit artikel interessant? Lees dan meer over hoe je de perfecte foto van je tuin maakt en fotobewerking voor fotografen.

Lees ook:  Manieren om jezelf te blijven in een relatie

Recent

Hoe je ongedierte kunt herkennen

Hoe je ongedierte kunt herkennen

13/09/2023
Tips om goede foto’s van je drankjes te maken

Tips om goede foto’s van je drankjes te maken

12/09/2023
Horecafotografie: hier moet je op letten

Horecafotografie: hier moet je op letten

15/08/2023
Hoe creëer je met fotografie een verhaal?

Hoe creëer je met fotografie een verhaal?

11/08/2023
5 tips om te beginnen met natuurfotografie

5 tips om te beginnen met natuurfotografie

11/08/2023

Meer in deze categorie

Tips om goede foto’s van je drankjes te maken: beweging en mensen op foto
Tips om goede foto’s van je drankjes te maken
|
,
foto online
Wat kun je doen met een mooie foto?
|
Tips beginnende fotograaf
Tips voor een beginnende fotograaf
|
,
© Copyright Foto bewerken online 2023