19/10/2022

Lust opwekken? Dat kan eenvoudig

lustgevoelens

Ervaar je ook wel eens gevoel dat je meer lustgevoelens krijgt bij een bepaalde geur of gerecht? Dat is logisch en vrij normaal. Zeker bij vrouwen is er een bepaalde samenhang tussen hormonen en bepaalde voeding. Daarnaast helpen sommige voedingstoffen bij het verbeteren van je bloedsomloop. Dit zorgt ervoor dat je hartslag stijgt en je zenuwen meer worden geprikkeld. Dit zorgt er onder andere voor dat je meer zin krijgt in een vrijpartij.

Chocola

Stiekem zijn we natuurlijk blij dat deze in het lijstje staat, want wie houdt er nou niet van chocola? Chocolade bevat dopamine en endorfine, stoffen die ervoor zorgen dat je geluk en genot ervaart en heeft een opwindend en motiverend effect. Er werd al eens gedacht dat de stofjes in chocola verslavend waren, maar dat is niet het geval. Dus, kom maar met die doos valentijnsbonbons.

Bananen

Hoewel je op verschillende manieren met een banaan kunt experimenteren tijdens een potje seks, heeft het opeten ervan ook zo zijn voordelen. In een banaan zit heel veel belangrijke voedingsstoffen zoals vitamine B, kalium en magnesium. Van deze stoffen krijg je veel energie, wat natuurlijk goed van pas komt. Op het gebied van lustopwekking is het Bromelia Enzym belangrijk, want dit verhoogt het libido bij de man.

Knoflook

Waarschijnlijk associeer je knoflook niet meteen met romantiek, maar ook deze wordt gerekend onder lustopwekkers. Knoflook bevat namelijk allicine. Allicine zorgt ervoor dat je bloed sneller gaat stromen.

Honing

Honing is voor zowel mannen als vrouwen een lustopwekkend middel net als rushpoppers, want deze verhogen het oesterogeen- en testosterongehalte in je lichaam. Tevens heeft het een positief effect op je bloedsomloop, wat zorgt voor meer lustgevoelens.

Oesters

Oesters mogen net als poppers kopen absoluut niet ontbreken op dit lijstje, want oesters bevorderen de productie van testosteron in je lichaam, waardoor zowel vrouwen als mannen een verhoogd libido krijgen.

Eten dat niet bevorderlijk is voor je libido

Er zijn helaas ook producten die een negatieve werking hebben op je lustgevoelens. Een daarvan is bijvoorbeeld vet eten. Fast food zorgt voor een verminderde spermaproductie en heeft tevens een negatieve invloed op de vruchtbaarheid bij vrouwen.

Wil je naast lust opwekken ook de romantische momenten met je partner vast leggen? Lees dan hier hoe dat moet!

Lees ook:  Intieme foto’s met je partner maken

Recent

Vrijgezellenfotografie

Vrijgezellenfotografie

26/06/2024
Het belang van watermerken op foto's

Het belang van watermerken op foto's

26/06/2024
De perfecte herenmode voor een fotoshoot

De perfecte herenmode voor een fotoshoot

24/06/2024
Wat moet je vermijden bij het maken van een pasfoto

Wat moet je vermijden bij het maken van een pasfoto

06/06/2024
Tips voor het maken van bruiloft foto’s

Tips voor het maken van bruiloft foto’s

05/06/2024

Meer in deze categorie

vrijgezellenfeest
Vrijgezellenfotografie
|
herenmode voor een fotoshoot
De perfecte herenmode voor een fotoshoot
|
bruiloft foto's tips
Tips voor het maken van bruiloft foto’s
|
© Copyright Foto bewerken online 2024