15/06/2022

Een goede kwaliteit foto door hem te bewerken!

PR bureau Amsterdam

Als wij denken aan een PR bureau in Amsterdam, dan denk ik aan persmomenten in Amsterdam. Maar niet alleen in Amsterdam heb je persmomenten, je hebt persmomenten door heel Nederland. Maar bij persmomenten komt heel veel kijken voor zo’n PR bureau uit Amsterdam, want je moet zorgen dat je foto’s verkrijgt van het persmoment! Je moet zorgen dat het bedrijf er goed uitziet, noem het allemaal maar op. Je PR agent is vaak met zoveel meer dingen bezig dan je zelf in de gaten hebt vaak.

Bewerking van foto’s

Bij zo’n persmoment schiet je PR agent of een professionele fotograaf vaak een heleboel foto’s, maar denk je dat deze foto’s allemaal bruikbaar zijn? Natuurlijk niet, als deze allemaal bruikbaar zouden zijn, hoefden we niet alle foto’s te gaan bewerken. De bewerking zorgt vaak ook voor betere kwaliteit. Als de belichting, de scherpte net wat wordt aangepast kun je vaak een mooiere en betere kwaliteit foto krijgen. Hiermee kan je PR agent meer aandacht verkrijgen in de media. Want ja, eerlijk gezegd is een persmoment een moment om aandacht van de media te verkrijgen.

Tips voor het maken van foto’s

Hierbij nog wat tips voor als je PR agent de foto’s maakt, want niet iedereen kan meteen een professionele fotograaf inhuren. Als je PR bureau uit Amsterdam de foto’s gaat maken zul je toch wel even goed moeten kijken naar hoe ze de foto’s maken. Want mensen zijn vaak geneigd om foto’s te maken in een horizontale setting. Echter is het zo dat voor persmomenten het beste is als de foto in een verticale setting wordt gemaakt. Zo kan je PR bureau uit Amsterdam ook de foto beter gebruiken in de media.

Media op social media

Wil jij op social media eruit springen, dan zijn niet alleen foto’s belangrijk maar ook video’s. Want mensen worden makkelijker en sneller getriggerd op social media om een video te kijken. En die video hoeft geen uren lang te zijn. Een video van een halve minuut is ook al genoeg, net lang genoeg om je expertise te vertellen en te kijken hoe jij er naar kijkt.

Zo zie je maar dat je een goede kwaliteit foto kunt krijgen door de tips toe te passen, maar ook door de bewerking. Kijk maar eens naar social media, dan zie je vandaag de dag zoveel bewerkte foto’s. Dit moet je als bedrijf niet willen, het gaat alleen om de bewerking van de belichting. En lach vooral op de foto’s dat maakt de foto al vaak, lach je niet vaak? We hebben wat tips op een rijtje gezet voor de perfecte lach op foto’s!

Lees ook:  Foto's in Excel

Recent

Zwangerschapsfoto’s laten maken

Zwangerschapsfoto’s laten maken

15/08/2022
Witte tanden op een foto, nodig of onnodig?

Witte tanden op een foto, nodig of onnodig?

08/07/2022
Reportagefotografie tips

Reportagefotografie tips

07/07/2022
Bloemen fotograferen in de achtertuin

Bloemen fotograferen in de achtertuin

07/07/2022
Niet alles los je op met fotobewerking 

Niet alles los je op met fotobewerking 

02/07/2022

Meer in deze categorie

Zwangerschapsfoto
Zwangerschapsfoto’s laten maken
|
,
witte tanden op foto
Witte tanden op een foto, nodig of onnodig?
|
,
pechhulp tilburg
Reportagefotografie tips
|
,
© Copyright Foto bewerken online 2022