19/11/2021

Leukste momenten om jouw baby op de foto te zetten

gratis foto bewerken

Wanneer je net een baby hebt gekregen, is hij of zij het aller leukste wat je ooit hebt gezien, en terecht! Het is daarom niet meer dan normaal dat je de leukste momenten wilt vastleggen op een leuke foto. Het leukste aan deze momenten is dat ze lekker spontaan zijn en je kindje weergeven zoals hij/zij echt is. Er zijn te veel leuke momenten om op te noemen, maar een aantal van deze springen er toch wel heel erg uit. Zorg ervoor dat je baby goed is uitgerust door hem of haar in de gaten te houden op de babymonitor en deze op te laden met een luvion oplader. Zo ben je helemaal klaar om jouw kleintje mooi op de foto te zetten. Camera klaar? Fotograferen maar!

Eerste keer in bad

Een ontzettend leuk moment in het begin is de eerst keer in bad. Hoewel je in het begin nog hulp krijgt van de kraamhulp, is het na een tijdje een beetje een spannend moment, zowel voor jou als voor de baby. Natuurlijk is dit moment ook hartstikke leuk en zorgt voor leuke plaatjes als het wordt vastgelegd. Je kunt ervoor kiezen om de baby alleen in bad te leggen en te fotograferen hoe hij/zij reageert op het water. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om samen in bad te gaan. Tip: samen in bad zorgt voor erg mooie zwart-wit foto's!

Eerste keer zelf in bed

Het is een moment die niet vaak door ouders wordt vastgelegd; de eerste keer helemaal alleen, zelfstandig in bed slapen. Zonder ouders, zonder iemand aanwezig in de kamer. Er worden wel foto's gemaakt wanneer het kind ligt te slapen maar deze manier is toch wel uniek: gebruik een babymonitor en zorg ervoor dat deze vol is met de luvion oplader. Je vangt zo de leukste momentjes van hoe je baby ligt te slapen. Ook wanneer je baby bij iemand anders aan het slapen is, is deze manier mogelijk. Hiervoor neem je je monitor met luvion oplader mee en je kunt weer lekker veel foto’s schieten.

Eerste keer eten

Deze is er voor de iets oudere baby’s, maar de switch van fles voeding naar papjes is een grote verandering. Het is ontzettend leuk om ook dit momentje vast te leggen door middel van een foto. Het aller leukste is als je het moment dat hij/zij het eten proeft op foto hebt. Je zou er natuurlijk ook een leuke fotoreeks van kunnen maken; iedere keer dat je baby iets nieuws heeft dit vastleggen op foto. Hallo nieuwe traditie!

Lees ook:  Hoe verwijder je iets uit een foto? 

Recent

Hoe je ongedierte kunt herkennen

Hoe je ongedierte kunt herkennen

13/09/2023
Tips om goede foto’s van je drankjes te maken

Tips om goede foto’s van je drankjes te maken

12/09/2023
Horecafotografie: hier moet je op letten

Horecafotografie: hier moet je op letten

15/08/2023
Hoe creëer je met fotografie een verhaal?

Hoe creëer je met fotografie een verhaal?

11/08/2023
5 tips om te beginnen met natuurfotografie

5 tips om te beginnen met natuurfotografie

11/08/2023

Meer in deze categorie

marketing materiaal, energie aanbieders vergelijken
Tips voor het maken en bewerken van marketingmateriaal
|
, ,
Zwangerschapsfoto
Zwangerschapsfoto’s laten maken
|
,
witte tanden op foto
Witte tanden op een foto, nodig of onnodig?
|
,
© Copyright Foto bewerken online 2023