05/03/2019

3 Tips voor een zwangerschapsshoot

zwangerschapsfotografie

Je buik groeit en groeit en de klok begint misschien al iets te tikken. Voor sommige vrouwen een zware maar vooral ook mooie periode. In negen maanden volgroeit je kindje in jouw buik. Van dit moment wil je extra genieten. Nu, maar ook later wil je terug kunnen kijken op deze mooie periode. Perfect om dit vast te leggen met een zwangerschapsfotoshoot. De fotoshoot staat in het teken van jouw zwangere buik. Om je een beetje op weg te helpen staan er in dit artikel een aantal tips zodat je terug kan kijken op een mooie herinnering.

pregnant-1245703_960_720

Zoek de fotograaf

Het vinden van de juiste fotograaf is misschien wel het belangrijkste tijdens een fotoshoot. De stijl van de fotograaf moet bij jou passen en daarnaast moet hij/zij je op je gemak kunnen stellen. Weet je niet helemaal wat je wil? Doe dan inspiratie op door naar foto’s op het internet te zoeken. Pinterest kan jou hier ook goed bij helpen. Kijk wat je mooi vindt en maak een selectie. Als je door de bomen het bos echt niet meer ziet, kan je ook rondvragen in je omgeving of zij een zwangerschapsfotograaf kunnen aanraden. Plan gerust een kennismakingsgesprek in met een paar fotografen. Zo kom je er vanzelf achter met welke fotograaf je een klik hebt.

Bepaal het geschikte moment

Als je eenmaal een fotograaf hebt gevonden, ga je de fotoshoot inplannen. Zoek hiervoor het juiste moment uit. Waarschijnlijk heb je last van zwangerschapskwaaltjes. Probeer de shoot hier om heen te plannen. Zo kan je bepaalde momenten op de dag bijvoorbeeld uitsluiten en de shoot niet op dat tijdstip inplannen. De beste periode voor de shoot tijdens je zwangerschap is als je rond 35 weken zwanger bent. Je buik is dan mooi groot en over het algemeen voel je je iets beter.

Vind de juiste kleding

Tijdens de fotoshoot wil je er goed uit zien. Kies dan ook iets uit waar jij je prettig en mooi in voelt. Tevens dient je buik mooi uit te komen in de kleding. Wil je je buik ook laten fotograferen? Neem dan een bikini of shirt mee dat je omhoog kan vouwen.

Lees ook:  Verschil tussen oude camera en nieuwe camera

Recent

Hoe je ongedierte kunt herkennen

Hoe je ongedierte kunt herkennen

13/09/2023
Tips om goede foto’s van je drankjes te maken

Tips om goede foto’s van je drankjes te maken

12/09/2023
Horecafotografie: hier moet je op letten

Horecafotografie: hier moet je op letten

15/08/2023
Hoe creëer je met fotografie een verhaal?

Hoe creëer je met fotografie een verhaal?

11/08/2023
5 tips om te beginnen met natuurfotografie

5 tips om te beginnen met natuurfotografie

11/08/2023

Meer in deze categorie

ongedierte herkennen
Hoe je ongedierte kunt herkennen
|
,
Tips om goede foto’s van je drankjes te maken: beweging en mensen op foto
Tips om goede foto’s van je drankjes te maken
|
,
Voetfoto's onlyfans
De Complete Gids voor het Verkopen van Voetfoto's op OnlyFans
© Copyright Foto bewerken online 2023