15/08/2022

Zwangerschapsfoto’s laten maken

Zwangerschapsfoto

Een uniek gepersonaliseerd kraamcadeau voor je partner, zwangerschapsfoto’s zijn een mooie en leuke herinnering die je voor altijd mee neemt. Geef je partner een herinnering cadeau die ze voor altijd zal blijven koesteren. (en jij zelf natuurlijk ook). Zwanger zijn overkomt je niet zo vaak meer tegenwoordig. Leg de unieke momenten van je leven vast en geef ze als gepersonaliseerd kraamcadeau. Je kunt natuurlijk ook een fotoshoot cadeau doen aan je vrienden of vriendin tijdens een babyshower!

Hoe kun je zelf mooie foto’s maken als je zwanger bent?

We begrijpen dat het tegenwoordig heel makkelijk is om zelf foto’s te maken van je zwangerschap. Het is natuurlijk ook een leuk gepersonaliseerd kraamcadeau als je een van je zelf gemaakte foto’s laat uitprinten en inlijsten of op een canvasdoek laat drukken.

Zwangerschapsfoto in de natuur

Tip 1. Solo poseren als zwangere vrouw

Veel zwangerschapsreportages zijn fotosessies voor alleen de moeder, dus je moet goed kunnen poseren! Hier zijn een paar belangrijke dingen om te onthouden bij het poseren van aanstaande mama's:

Kies een makkelijke locatie

Hoogzwangere dame

Zoek een locatie waar je geen halve marathon hoeft te lopen voor je er bent met je ronde buik. Het is voor iedereen veiliger als de fotografeerplek gemakkelijk te bereiken is, dus overweeg een zwangerschapslocatie in de buurt in de warmere maanden, of een binnenlocatie voor zwangerschapsfoto's in de winter.

Maak je voorkeuren bespreekbaar

Zoek een locatie die goed bij je karakter past of een locatie die speciaal voor je is. De locatie hoeft niet persé een waterval in bali te zijn, maar het zou natuurlijk wel leuk zijn als je een mooie locatie weet die veel voor je betekent. Het gaat om jou en je partner. Kies samen een locatie waar jullie je goed bij voelen.

Wat moet ik aan?!

Sommige vrouwen voelen zich erg ongemakkelijk in hun zwangerschapsvel. Help ze een prachtige outfit te kiezen, zodat ze zich op hun best voelen voor hun zwangerschapsfoto's! Zwanger zijn is echt heel mooi en natuurlijk. Misschien zit je nu niet lekker in je vel, maar later zul je erop terug kijken en zien waar je het voor hebt gedaan! Als je een fotograaf bent is het handig om een paar kledingstukken met een universele maat standaard bij je te hebben.

Doe makkelijke poses

Zwangerschaps vrouw en partner, epersonaliseerd kraamcadeau

Een buik vol baby kan het wat ongemakkelijk maken om te.. alles. Een buik met baby maakt alles minder makkelijk. Kies daarom makkelijke poses. Zorg dat je rekening houdt met je fysieke uitdagingen en doe voornamelijk staande en zittende poses. Je kunt makkelijk varieren door je handen bijvoorbeel te plaatsen op verschillende manieren en door te draaien. De fotograaf moet zorgen voor de variatie en het perspectief, zodat jij als aanstaande mama niets hoeft te doen!

Gepersonaliseerd kraamcadeau

Of je jezelf nu een pleziertje doet of iemand anders. Je kunt een fotosessie boeken voor je zwangere partner of samen met haar of voor je vriendin. Je kunt het zelf doen omdat je het toch graag wil en je eigen gepersonaliseerde kraamcadeau regelen. Je kunt ook een fotolijst of een canvasdoek laten maken als gepersonaliseerd kraamcadeau. Als je de foto’s hebt zijn er talloze opties om kraamcadeaus te personaliseren. Het hoeft namelijk niet te betekenen dat je gewoon je naam eronder zet. Wat is er persoonlijker dan een foto?

Lees ook:  Leukste momenten om jouw baby op de foto te zetten

Recent

De kracht van foto's

De kracht van foto's

12/09/2022
Witte tanden op een foto, nodig of onnodig?

Witte tanden op een foto, nodig of onnodig?

08/07/2022
Reportagefotografie tips

Reportagefotografie tips

07/07/2022
Bloemen fotograferen in de achtertuin

Bloemen fotograferen in de achtertuin

07/07/2022
Niet alles los je op met fotobewerking 

Niet alles los je op met fotobewerking 

02/07/2022

Meer in deze categorie

fotoalbum maken
De kracht van foto's
|
,
witte tanden op foto
Witte tanden op een foto, nodig of onnodig?
|
,
pechhulp tilburg
Reportagefotografie tips
|
,
© Copyright Foto bewerken online 2022