Soms kan het leuk zijn om tekst op foto toe te voegen. Voeg een grappige eigen zin toe of juist wat er destijds gezegd werd. Ook een datum of plaats is natuurlijk mogelijk. Voor professionals is het natuurlijk snel geregeld dit aan te passen maar juist wanneer dit even snel wil doen is het handig een online tool te gebruiken. 

foto bewerken met tekst online editor

tekst op fotoVia onze online foto bewerken tools kan je veel aanpassingen in jouw afbeeldingen gemakkelijk uitvoeren. Zo ook het foto bewerken met tekst. Upload gemakkelijk en veilig de afbeelding naar de editor. De website zit op een beveiligde verbinding, wel zo’n fijn gevoel! Pas de foto aan en voeg jouw teksten toe. Nog meer aanpassingen? Geen probleem het is allemaal mogelijk. Daarna snel weer downloaden en alles is klaar! Stuur je foto door naar de drukker of zet hem online op Facebook of Twitter!

Verschillende lettertypes voor tekst op foto

Natuurlijk passen er geen strakke letters op een mooie vintage foto. Op een strakke design afbeelding kunnen weer geen mooie schrijfstijl letters. Daarom zijn er verschillende mogelijkheden voor een gelikt resultaat. Pas jouw afbeelding geheel aan in een passende stijl.

Veilig en snel

Upload je afbeelding naar één van onze foto aanpas tools en begin met het editen van de foto. De tools staan op een beveiligde verbinding waarmee de verbinding veilig is. Onze tools zijn gratis en gemakkelijk waardoor niks je meer in de weg staat om gemakkelijk de aanpassingen door te voeren.