01/08/2022

Hoe geniet je van de beste game kwaliteit?

De videogames anno 2022 zien er gelikt uit. De kwaliteit springt er vanaf en dan vooral op grafisch gebied. De technologie ontwikkelt zich elk jaar weer en het lijkt erop dat er nog steeds grote stappen worden gemaakt. We zien dezelfde ontwikkelingen in fotografie, editing en video’s.

Je ziet de verbeteringen op alle vlakken van de game wereld. Niet alleen RPG spellen, maar ook in het slots casino. De online gokkasten lijken op ware videogames met een soundtrack en goede special effects. Hoe zorg je dat de spellen het best tot hun recht komen op jouw computer?

De beste videokaart

Het aanschaffen van de beste videokaart kan even een uitzoek werk zijn. Je moet weten wat er haalbaar is voor jouw computer. De videokaart die het beste uit de test komt is de GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8G.

De videokaart is krachtig genoeg om elk spel in de beste kwaliteit en hoogste resolutie uit te voeren. Het maakt niet uit of je wilt spelen in QHD of 4K. Je pakt hier gelijk twee vliegen in één klap mee. Het werkgeheugen van de videokaart is namelijk 8GB. Open verschillende spellen zonder problemen en speel tegelijkertijd.

Mocht je niet weten wat een videokaart is. De grafische kaart is een interface tussen een computer en het beeldscherm. De videokaart neemt via de GPU zoveel mogelijk taken over van de CPU. De videokaart is in de nieuwste laptops en computers geïntegreerd.

Een snelle processor

Intel heeft recent de snelste Core i9-processor gelanceerd. Het is de snelste processor, ofwel CPU, tot nu toe. De processor heeft een 5.5 GHz snelheid. Dit is hoger dan de meeste desktop processors. De Intel Thermal Velocity Boost en Intel Adaptive Boost technologieën hebben deze snelheid mogelijk gemaakt.

Een snellere en betere processor maakt je computer een stuk fijner om te gebruiken. De spellen zullen soepel laden en alles wordt eruit gehaald wat erin zit.

 Het aanschaffen van een game computer

Voor iedereen die gewoon wil gamen en niet zelf een geschikte computer in elkaar wil zetten, zijn er natuurlijk gamecomputers. De beste game computer of laptop kiezen doe je naar de eerder genoemde specificaties te kijken. Vragen die je moet stellen zijn:

-       Wat voor videokaart zit er in de computer verwerkt?

-       Welke processor is aanwezig?

-       Wordt er gebruik gemaakt van een SSD kaart?

-       Hoeveel werkgeheugen heeft de computer?

Het ligt er natuurlijk enorm aan wat voor spellen je wilt spelen. Game je maar een paar keer in de week dan is het misschien niet een goed idee om 1000 euro aan een computer te besteden. De duurste game pc is de 8Pack Orion X. De computer kost bijna 30.000 euro. Heb je dat over voor een game pc?

Om er zeker van te zijn dat je de beste game pc koopt is het handig om je eigen onderzoek te doen. Ga online een hoop review lezen om te zien wat andere mensen van de computers vinden.

Lees ook:  Fotobewerking voor fotografen

Recent

Hoe je ongedierte kunt herkennen

Hoe je ongedierte kunt herkennen

13/09/2023
Tips om goede foto’s van je drankjes te maken

Tips om goede foto’s van je drankjes te maken

12/09/2023
Horecafotografie: hier moet je op letten

Horecafotografie: hier moet je op letten

15/08/2023
Hoe creëer je met fotografie een verhaal?

Hoe creëer je met fotografie een verhaal?

11/08/2023
5 tips om te beginnen met natuurfotografie

5 tips om te beginnen met natuurfotografie

11/08/2023

Meer in deze categorie

Tips om goede foto’s van je drankjes te maken: beweging en mensen op foto
Tips om goede foto’s van je drankjes te maken
|
,
horecafotografie
Horecafotografie: hier moet je op letten
|
een stoel die alleen is en wordt gezien als eenzaamheid
Hoe creëer je met fotografie een verhaal?
|
© Copyright Foto bewerken online 2023