26/06/2022

Een stralende lach op de foto

tandarts rotterdam

Of je nu zelf een foto maakt of dat je nu gefotografeerd wordt: een mooie glimlach of een stralende lach willen we allemaal wel op de foto. Helaas is dat niet altijd even makkelijk, want voor je het weet heb je alsnog je mond dicht of lijkt het alsof je fake aan het lachen bent. Dit wil je natuurlijk liever voorkomen. Wil je altijd met een stralende lach op de foto staan? Lees dan onderstaande tips om je te helpen.

Tip 1: ontspan

Als er gevraagd wordt om je op de foto te zetten krijg je vaak al meteen stress. Dit is nergens voor nodig. Zorg dat je ontspannen bent, want je staat niet goed op de foto als je veel spanning hebt. Vlak voor de foto wordt genomen kun je het beste even diep inademen en daarmee proberen te ontspannen. Ga daarna zelfverzekerd voor de camera staan en laat je mooie lach maar zien.

Tip 2: slogan

Al van kinds af aan krijgen wij geleerd dat we ‘say cheese’ moeten zeggen op een foto. Waarom? Omdat we dan de perfecte glimlach zouden krijgen. Toch kun je say cheese beter niet zeggen, want je krijgt er helemaal geen goede glimlach van. Kies er voor om beter niks te zeggen en gewoon aan iets leuks te denken. Dan ga je vaak al vanzelf lachen.

Tip 3: gek doen

Als je op de foto gaat mag je best even een reset doen. Dat kun je vaak doen door even lekker gek te doen. Doe een gek dansje, schud je uit en ga er vervolgens helemaal voor. Waar is die glimlach?

Tip 4: fotograaf

Staat er iemand achter de camera die je niet kent of waar je geen klik mee hebt? Bedenk je dan dat er iemand achter de camera staat waarmee je een klik hebt. Beeld je deze persoon in. Bij voorkeur is dit iemand die je vaak laat lachen, dan komt jouw lach vanzelf.

Tip 6: tandarts

Wil je dat je tanden nog witter zijn op de foto voor een nog stralendere lach? Dan kun je ook een bezoekje brengen aan de tandarts in Rotterdam of ergens anders in Nederland. De tandarts in Rotterdam of ergens anders in Nederland kan je tanden witter maken. Zo sta je altijd stralend op de foto.

Lees ook:  Alles over branding

Recent

Hoe je ongedierte kunt herkennen

Hoe je ongedierte kunt herkennen

13/09/2023
Tips om goede foto’s van je drankjes te maken

Tips om goede foto’s van je drankjes te maken

12/09/2023
Horecafotografie: hier moet je op letten

Horecafotografie: hier moet je op letten

15/08/2023
Hoe creëer je met fotografie een verhaal?

Hoe creëer je met fotografie een verhaal?

11/08/2023
5 tips om te beginnen met natuurfotografie

5 tips om te beginnen met natuurfotografie

11/08/2023

Meer in deze categorie

marketing materiaal, energie aanbieders vergelijken
Tips voor het maken en bewerken van marketingmateriaal
|
, ,
Zwangerschapsfoto
Zwangerschapsfoto’s laten maken
|
,
witte tanden op foto
Witte tanden op een foto, nodig of onnodig?
|
,
© Copyright Foto bewerken online 2023