24/10/2022

Intieme foto’s met je partner maken

intieme foto

Je partner en jij zullen veel mooie momenten samen hebben beleefd door de jaren heen. Van uitstapjes tot thuis op de bank, veel zal al vastgelegd zijn. Een aspect van de relatie die doorgaans nog niet vastgelegd is, is de intieme kant. Deze intieme kant is een prachtig iets, alsnog hangt er een stigma tegen deze mooie momenten samen vast te leggen met foto's. In deze blog beschrijven we een paar momenten die gebruikt kunnen worden om jullie relatie te vereeuwigen.

Samen picknicken

Intimiteit hoeft niet enkel in de slaapkamer plaats te vinden. Zo kan een intieme picknick in een bos ook zéér romantisch zijn. Pak een dekentje en een ouderwets rieten mandje en ga het bos in om samen te picknicken op een deken. Let hierbij natuurlijk wel op voor dieren zoals mieren. Leg het dekentje neer op een mooie locatie en geniet van het moment. Tegenwoordig zijn er statieven die gebruikt kunnen worden waardoor het lijkt alsof iemand anders de foto maakt. Zo kan je genieten van het moment zonder dat je een selfie hoeft te maken, perfect dus! Bang dat de foto er niet uit ziet zoals je hoopte? We hebben een handig artikel geschreven over je foto bewerken met een app!

Intieme foto’s in de slaapkamer

Wij kunnen ons voorstellen dat dit niet voor iedereen is weggelegd. Zorg er dus voor dat er altijd instemming is met je partner voor dat je deze stap onderneemt. Je kan er voor kiezen om dit zowel gekleed als naakt te doen, de hoogte van de intimiteit ligt helemaal aan jullie. Het is normaal om je nerveus te voelen wanneer deze stap genomen wordt. Mocht niet alles werken zoals je wilt kan je altijd gebruik maken van stimulansen die de doorbloeding van je privégebieden verbeteren, een voorbeeld hiervan is penis xxl crème.

Huwelijksaanzoek

Deze klassieker kon niet uitblijven. Er zijn vrij weinig momenten in het leven intiemer dan het huwelijksaanzoek. De vraag en belofte of iemand de rest van zijn of haar leven bij je wil zijn is simpelweg romantisch. Hoewel het aantal huwelijken per jaar daalt, zijn er genoeg mensen die er voor kiezen om het huwelijksbootje in te stappen. Je kan ervoor kiezen om stiekem een fotograaf in te huren die verbogen gaat zitten om jullie intieme moment vast te leggen. Hierdoor wordt jullie moment vereeuwigd en kan je over tientallen jaren terugkijken op dat moment met een lach.

Lees ook:  Lust opwekken? Dat kan eenvoudig

Recent

Vrijgezellenfotografie

Vrijgezellenfotografie

26/06/2024
Het belang van watermerken op foto's

Het belang van watermerken op foto's

26/06/2024
De perfecte herenmode voor een fotoshoot

De perfecte herenmode voor een fotoshoot

24/06/2024
Wat moet je vermijden bij het maken van een pasfoto

Wat moet je vermijden bij het maken van een pasfoto

06/06/2024
Tips voor het maken van bruiloft foto’s

Tips voor het maken van bruiloft foto’s

05/06/2024

Meer in deze categorie

vrijgezellenfeest
Vrijgezellenfotografie
|
herenmode voor een fotoshoot
De perfecte herenmode voor een fotoshoot
|
bruiloft foto's tips
Tips voor het maken van bruiloft foto’s
|
© Copyright Foto bewerken online 2024