19/10/2022

Manieren om jezelf te blijven in een relatie

relatie

Wanneer je in een relatie terechtkomt, kan het zo zijn dat mensen zichzelf verliezen omdat ze zich aanpassen aan hun partner. In een relatie is het goed om rekening te houden met de ander, maar het is ook belangrijk dat je jezelf kunt blijven. Denk hierbij aan de dingen blijven doen die je leuk vindt, je eigen mening behouden en het wederzijds respect hebben voor elkaar. Merk jij dat je het lastig vind om jezelf te blijven in een relatie? In deze blog geven we je een aantal tips!

Neem tijd voor jezelf

Ondanks dat het in een relatie leuk is om dingen samen te ondernemen, is het ook belangrijk om tijd voor jezelf te nemen. Vraag jezelf eens af waar je behoefte aan hebt. Je kunt tenslotte het beste functioneren wanneer je lekker in je vel zit. Voorbeelden van tijd voor jezelf nemen zijn het lezen van een boek, het nemen van een warm bad of langs een schoonheidsspecialiste of nagelsalon gaan.

Gun je partner tijd voor zichzelf

Niet alleen jij, maar ook je partner heeft tijd voor zichzelf nodig. Het is dan ook belangrijk om deze vrije tijd elkaar te gunnen. Dus wanneer je partner een avond met zijn vrienden wilt doorbrengen, hoeft het niet zo te zijn dat jij dat meteen doet afkeuren. Ook voor hem/ haar is het belangrijk dat er tijd voor zichzelf genomen wordt.

Communiceren in een relatie

Het meest belangrijke onderdeel in een relatie is voor de meeste toch wel een goede communicatie. Het is dan ook belangrijk dat je open en duidelijk doet communiceren met je partner. Bespreek met elkaar waar je mee zit, wat je ergens van vindt en wat je behoeftes zijn. Wil je graag een dildo gebruiken in de slaapkamer, maar ben je bang voor zijn mening? Of wil je juist als man meer seksspeeltjes gebruiken? Bespreek het met elkaar! Pas wanneer iets openlijk met elkaar besproken kan worden, zit je in een vertrouwde relatie.

Het hebben van een hobby

Het is in een relatie belangrijk dat je een evenwicht vindt in dingen met elkaar en afzonderlijk van elkaar doen. Je hoeft niet alleen een hobby voor jezelf te vinden en de hele tijd samen foto's te maken, een hobby samen met je partner kan ook jullie dichter bij elkaar brengen. Neem dus niet een hobby vanwege je relatie, maar doe echt iets dat je leuk vindt.

Lees ook:  Tips voor de perfecte lach op foto’s!

Recent

Hoe maak je de perfecte foto van je tuin?

Hoe maak je de perfecte foto van je tuin?

05/12/2022
Fotobewerking voor fotografen

Fotobewerking voor fotografen

07/11/2022
Intieme foto’s met je partner maken

Intieme foto’s met je partner maken

24/10/2022
Lust opwekken? Dat kan eenvoudig

Lust opwekken? Dat kan eenvoudig

19/10/2022
De kracht van foto's

De kracht van foto's

12/09/2022

Meer in deze categorie

foto tuin
Hoe maak je de perfecte foto van je tuin?
|
pechhulp tilburg
Reportagefotografie tips
|
,
veranda aan huis
Bloemen fotograferen in de achtertuin
|
,
Β© Copyright Foto bewerken online 2022