02/05/2022

Je foto’s verkopen

amazon EAN code

Voor de hobby maak je veel foto's en je maakt dan ook van veel verschillende dingen foto’s. Je hebt er een hobby aan om deze foto’s daarna te bewerken. Als je een reis hebt gemaakt dan zet je de foto’s in een fotoalbum en laat je deze afdrukken. Verder staan je foto’s eigenlijk alleen maar op je harde schijf. Dat is zonde, dat vind je zelf ook. Je kunt er eens over nadenken om je foto’s eventueel te gaan verkopen. Waarom zou je dat niet doen? Je bent bezig met je hobby en je kunt er daarnaast ook nog geld mee verdienen, zonder dat het al te veel moeite kost. Tegenwoordig kan dat makkelijk online bij grote aanbieders zoals bijvoorbeeld amazon.nl. Ben je benieuwd naar foto’s verkopen op Amazon? Lees dan verder.

Hoe werkt het?

Voordat je begint kies je een verkoopplan. Als je kiest voor het individuele verkoopplan dan kost dat iedere keer dat je een item verkoopt €0,99. Als je kiest voor het professionele verkoopplan kost het €39,- per maand. Het maakt daarbij niet uit hoeveel items je in een maand verkoopt. Daarna bepaal je je verkoopstrategie. Vervolgens maak je een account aan om te verkopen. Daarna kun je je producten gaan toevoegen. Let op: je producten dienen voorzien te zijn van een Amazon EAN-code.

EAN code

Een amazon EAN code? Yes, die is nodig anders kun je niet verkopen. Dit is een 13-cijferig nummer dat wordt gebonden aan een specifiek artikel. De code is geldig per productsoort. Verkoop je een andere productsoort? Dan dien je dus ook een andere Amazon EAN-code te hebben. De EAN-codes kun je gemakkelijk online aanmaken. Je hebt een losse EAN-code al voor €1,95. Je kunt tot 500 EAN-codes in een keer kopen. Koop je er 500 in een keer dan betaal je €59,95. De EAN-codes kun je eenmalig aanschaffen. Je zit dus niet vast aan een abonnement. Heb je nieuwe nodig na een tijdje? Dan kun je gewoon weer opnieuw bestellen. Je krijgt de codes dan binnen vijf minuten in je mail. Succes met het verkopen op Amazon.

Lees ook:  Foto filter in Putbroek

Recent

Hoe je ongedierte kunt herkennen

Hoe je ongedierte kunt herkennen

13/09/2023
Tips om goede foto’s van je drankjes te maken

Tips om goede foto’s van je drankjes te maken

12/09/2023
Horecafotografie: hier moet je op letten

Horecafotografie: hier moet je op letten

15/08/2023
Hoe creëer je met fotografie een verhaal?

Hoe creëer je met fotografie een verhaal?

11/08/2023
5 tips om te beginnen met natuurfotografie

5 tips om te beginnen met natuurfotografie

11/08/2023

Meer in deze categorie

marketing materiaal, energie aanbieders vergelijken
Tips voor het maken en bewerken van marketingmateriaal
|
, ,
Zwangerschapsfoto
Zwangerschapsfoto’s laten maken
|
,
witte tanden op foto
Witte tanden op een foto, nodig of onnodig?
|
,
© Copyright Foto bewerken online 2023