02/06/2022

Landschap en natuur fotografie in Nederland

weekendje weg valkenburg

Natuur, landschappen en fotografie zijn een perfecte combinatie. De natuur kan adembenemend mooi zijn en een echte kunstenaar weet dit nog beter vast te leggen. Met een passie voor fotografie en liefde voor de natuur kun je gemakkelijk erop uit gaan en de mooiste beelden vastleggen tijdens je wandelingen. Maar soms wil je ook wel eens iets anders vast leggen, daarom hebben we hier een aantal geweldige locaties door heel Nederland, zodat je de mooiste landschappen kunt vastleggen!

Heuvellandschap Limburg

We beginnen met het prachtige Limburgse heuvelland. Het Limburgse heuvelland ligt omgeven door mooie wiedes en bossen en de meest historische plaatsen. Tijdens een weekendje weg Valkenburg kun je dit gemakkelijk zelf ervaren. Valkenburg heeft namelijk een unieke uitstraling en rijke historie en is omgeven door heuvels, grotten en bossen. Een weekendje weg Valkenburg is dus zeker een aanrader als jij je graag bezig houdt met natuur en landschappen.

De Veluwe Gelderland

De Veluwe gaan nooit vervelen. Deze prachtige uitgestrekte heide wordt nu al een tijdje bewoont door wolven en nog veel meer dieren die uniek zijn op andere plaatsen in Nederland. Tijdens een weekendje in de Veluwe kun je de uitgestrekte landschappen, prachtige heidegras en verscheidenheid aan flora en fauna vast leggen. Als je hier nog niet genoeg aan hebt kun je altijd nog een bezoekje brengen aan het Kröller Möller museum of een van de vele andere bezienswaardigheden in de Veluwe.

Gerelateerd Nieuws  Foto’s maken tijdens het uiteten in Rotterdam

Het groene hart

Het groene hart is een redelijk dunbevolkt gebied in de Randstad, je kunt hier genieten van het karakteristieke veenweidelandschap. Het groene hart heeft genoeg zeldzame en unieke kwaliteiten om een bezoekje aan te brengen als je in die omgeving komt.

Nationaal park de Loonse en de Drunense duinen

Dit prachtige natuurgebied staat ook wel bekend als de Brabantse Sahara, het is namelijk één van de grootste stuifzand gebieden van West-Europa en is daarom zeker een bezoekje waard. Het is zeker uniek in Nederland.

Nationaal park de Biesbosch

De Biesbosch mag zeker niet worden overgeslagen, dit is namelijk het grootste zoetwatergetijdengebied ter wereld. Door het getijdenverschil van zo’n 70 a 80 cm en het feit dat het zoetwater is, is er hier veel unieke flora en fauna te vinden.

Als je al deze prachtige en unieke locaties in Nederland hebt kunnen bezoeken dan je heb je vast ontzettend veel prachtige foto’s!

weekendje weg valkenburg

Recent

Alles over architectuurfoto’s

Alles over architectuurfoto’s

02/06/2022
Beginnen met fotograferen

Beginnen met fotograferen

02/06/2022
Trouwfoto’s bewerken als de beste

Trouwfoto’s bewerken als de beste

31/05/2022
Trouwfoto’s perfect bewerken

Trouwfoto’s perfect bewerken

31/05/2022
De perfecte foto voor jouw cv

De perfecte foto voor jouw cv

31/05/2022

Meer in deze categorie

architects amsterdam
Alles over architectuurfoto’s
|
sarms nederland
Beginnen met fotograferen
|
Trouwkostuum
Trouwfoto’s bewerken als de beste
|
© Copyright Foto bewerken online 2022