09/06/2022

Tips voor de perfecte lach op foto’s!

tandarts dordrecht

Een mooie lach is het eerste wat opvalt in een foto. Nu kan het erg moeilijk zijn om er natuurlijk uit te zien als je in de lens van een camera moet kijken. Daar kunnen we wat tips over geven. Lees verder om onze beste tips en trucks te lezen voor een perfecte lach op foto’s.

Wees zelfverzekerd

Om een mooie lach om een foto vast te leggen, zul je wel zelfverzekerd moeten zijn over jouw glimlach. Als je niet tevreden bent over de uitstraling van je tanden, dan kun je het beste een afspraak maken bij tandarts Dordrecht. Een bezoekje aan de tandarts kan er weer voor zorgen dat jij met volle mond een glimlach geeft en de camera jouw uitstraling en zelfvertrouwen kan vastleggen.

De ogen dicht en open truck

Dit is een bekende truck die veel fotografen kennen. Het gaat als volgt, je sluit je ogen, neemt diep adem en opent je ogen, dan kijk je gelijk een stuk natuurlijker en heb je een ongedwongen glimlach op je gezicht.

Denk ergens aan waar je vrolijk van wordt

Het helpt om vrolijke gedachten in je hoofd te houden. Door aan dingen te denken waar je blij van wordt, geef je een natuurlijke gelukkige uitstraling aan je gezicht. Misschien heb je wel trek in lekker eten en kun je daarover nadenken?

Zuig je wangen naar binnen

Een andere trick die je van veel professioneel selfie makers kunt horen is, zuig je wangen naar binnen. Vindt vervolgens de beste hoek met je hoofd en tuit je lippen een beetje.

tandarts dordrecht

Lach met je ogen

Misschien heb je er wel eens van gehoord, Tyra Banks heeft het ooit verzonnen, smizing. Hierbij lach je met je ogen. Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar het werkt echt! Ontspan vervolgens je mond of geef een klein glimlachje en je zult er top uit zien!

Ontspan je gezicht

Als je niet het gevoel hebt dat je er als jezelf uitziet, kun je proberen om eens goed met je gezicht te wapperen en je mond open en dicht te maken. Hierdoor kun je jouw spieren laten ontspannen en kun je je gezicht even resetten.

Doe alsof je partner of beste vriend(in) er ook is

Als het je niet lukt om te ontspannen kun je doen alsof de partner of iemand anders waar je helemaal jezelf bij kunt zijn er ook is. Door te doen alsof deze persoon er is, of zelfs te doen alsof de fotograaf deze persoon is, kun jij je al veel natuurlijker opstellen.

Ga gek doen

Ga even gek dansen, springen of gekke geluiden maken om in een gekke bui te komen. Door ineens te gaan dansen kun je de spanning breken en in een vrolijke en melige bui terecht komen. Dit zal zeker leuk staan op de foto en van je gezicht af te lezen zijn.

Zeg “money”

Je kent vast wel de oude truck zeg cheese? Ja, dit werkt niet echt. Als je cheese zegt gaat je mond niet naar een lach houding. Als je echter “money” zegt, dan gaat je mond wel in de goede houding. Combineer dit met je beste smize en je hebt een goede foto!

Lees ook:  Leukste momenten om jouw baby op de foto te zetten

Recent

Hoe je ongedierte kunt herkennen

Hoe je ongedierte kunt herkennen

13/09/2023
Tips om goede foto’s van je drankjes te maken

Tips om goede foto’s van je drankjes te maken

12/09/2023
Horecafotografie: hier moet je op letten

Horecafotografie: hier moet je op letten

15/08/2023
Hoe creëer je met fotografie een verhaal?

Hoe creëer je met fotografie een verhaal?

11/08/2023
5 tips om te beginnen met natuurfotografie

5 tips om te beginnen met natuurfotografie

11/08/2023

Meer in deze categorie

Tips om goede foto’s van je drankjes te maken: beweging en mensen op foto
Tips om goede foto’s van je drankjes te maken
|
,
foto online
Wat kun je doen met een mooie foto?
|
Tips beginnende fotograaf
Tips voor een beginnende fotograaf
|
,
© Copyright Foto bewerken online 2023