11/02/2022

Foto’s van je vakantie

Zwembad

Wanneer het weer bijna zomervakantie is verheug je je waarschijnlijk weer op de vakantie. Met het hele gezin lekker weg, eventjes naar de zon en eventjes helemaal niks. Het is een moment om naar uit te kijken, want op je werk is het behoorlijk druk. Dit jaar gaan jullie ook weer naar een zonnig land, naar een leuke camping of een leuk hotel. Je kinderen hebben het in ieder geval sowieso wel naar hun zin, de plek van bestemming heeft namelijk een groot zwembad. Toch wil je ook iets zien van het land waar je heen gaat. Je neemt daarom ook je fotocamera mee. Wat er verder op je lijstje moet om in te pakken weet je nog niet, maar je hebt nog een paar weken tot vertrek dus dat komt goed.

Camera

Je camera gaat dus mee, dat is wat jou betreft onmisbaar. Je fotografeert in de stad waar je bent van alles, want je gaat ook veel bekijken. Altijd leuk om na de vakantie daar een mooi fotoboek van te maken, zo heb je altijd de herinneringen nog. Het is daarbij niet alleen leuk om foto’s te maken van de stad waar je bent, maar ook om foto’s te maken van je kinderen. Je kinderen in het zwembad bijvoorbeeld, of je kinderen in dat grote hotelbed of in de tent op de camping. Ook je kinderen vinden deze foto’s later leuk om terug te zien.

Bewerken

Wanneer je van plan bent om een fotoboek te maken van je vakantie, dan is het ook wel handig om de foto’s een beetje te bewerken. Die foto van de kerk net wat lichter maken of het water in het zwembad net ietsje blauwer. Je hebt daarvoor online allemaal handige tools die je kunt gebruiken. Zo kun je bij sommige websites zelfs een fotoboek maken en tegelijkertijd je foto’s bewerken. Ben je een echte pro? Dan kun je er zelfs voor kiezen om zelf te photoshoppen en daarna helemaal zelf een fotoboek te maken. Wat je ook kiest, het is altijd een leuke bezigheid. Dit is een leuk vooruitzicht voor na je vakantie. Maar nu eerst nog even zomervakantie krijgen. Veel plezier!

Lees ook:  Wat maakt een goed fotoalbum?

Recent

Alles over bedrijfsfotografie

Alles over bedrijfsfotografie

03/04/2024
De mooiste plekken in Nederland om foto’s te maken

De mooiste plekken in Nederland om foto’s te maken

28/03/2024
Hoe fotobewerking je E-commerce succes kan versnellen

Hoe fotobewerking je E-commerce succes kan versnellen

25/03/2024
3 Tips om te beginnen met macrofotografie

3 Tips om te beginnen met macrofotografie

18/03/2024
Advertentie fotografie, zo ga je aan de slag

Advertentie fotografie, zo ga je aan de slag

17/03/2024

Meer in deze categorie

reclame
Zo ontwerp je opvallende reclame
|
,
Interieurfotografie
Handige interieurfotografie tips voor beginners
|
, ,
marketing materiaal, energie aanbieders vergelijken
Tips voor het maken en bewerken van marketingmateriaal
|
, ,
© Copyright Foto bewerken online 2024