25/03/2022

Oude spullen er weer nieuw uit laten zien

Bank reinigen

Heeft u ook oude spullen in huis die u graag wilt laten reinigen. Het is natuurlijk heel moeilijk om alvast te zien hoe het eindresultaat wordt, hiervoor zijn tegenwoordig heel veel mogelijkheden voor. Het is namelijk mogelijk, door middel van fotoshop, om te zien hoe het eindresultaat wordt. Stel u wilt een bank reinigen, dan kan u een foto van maken uw oude bank. Deze foto gebruikt u in een fotoshop app en uiteindelijk kunt u die veranderen in een nieuwe bank, hierdoor kunt u meteen zien hoe het resultaat gaat worden!

Wat houdt fotoshoppen in?

Fotoshoppen is het bewerken van digitaal beeldmateriaal met een computerprogramma. Het werkwoord is afgeleid van het populaire grafische programma; Adobe Phototshop. Tegenwoordig wordt er gebruik gemaakt van fotoshop door verschillende elementen een foto te laten verwijderen. Ook kunnen er elementen worden toegevoegd in een foto. Oftewel een vergaande vorm van retoucheren bedoeld om beelden mooier te maken, onderdelen te verhullen of anderzijds een beeld te creëren dat niet echt is. Bij een bank reinigen is het dus handig om eerst een foto te fotoshoppen zodat u kan zien hoe het gaat worden.

Social media

Sociale media is een verzamelbegrip voor online platformen waar de gebruikers, zonder of met minimale tussenkomst van professionele redactie, de inhoud verzorgen. Via social media kan er dus gecommuniceerd worden met ander mensen. Voorbeelden van social mediakanalen zijn Facebook, Instagram en LinkedIn. Op deze kanalen wordt er ook gebruik gemaakt van foto’s, dus hier wordt er ook veel gebruik gemaakt van fotoshop. Er kunnen rimpels weggewerkt worden en er kan een zon toegevoegd worden in de foto. Al deze elementen kunnen ervoor zorgen dat meer mensen je foto leuk gaan vinden.

Negatieve kant

Er zit natuurlijk ook een negatieve kant aan fotoshop. Het zorgt er namelijk voor dat niet alles natuurlijk blijft. Als je bijvoorbeeld rimpels weg gaat werken in een foto, ben je niet meer jezelf waardoor mensen je misschien anders gaan zien. Pas dus altijd heel erg goed op als je gebruik maakt van fotoshop. Fotoshop kan ook heel mooi zijn, bijvoorbeeld om een foto uitlichten. Al met al, denk altijd goed na voordat je een verandering aanbrengt bij een foto van jezelf.

Lees ook:  Foto's voor de verkoop van je huis

Recent

De kracht van foto's

De kracht van foto's

12/09/2022
Zwangerschapsfoto’s laten maken

Zwangerschapsfoto’s laten maken

15/08/2022
Witte tanden op een foto, nodig of onnodig?

Witte tanden op een foto, nodig of onnodig?

08/07/2022
Reportagefotografie tips

Reportagefotografie tips

07/07/2022
Bloemen fotograferen in de achtertuin

Bloemen fotograferen in de achtertuin

07/07/2022

Meer in deze categorie

Zwangerschapsfoto
Zwangerschapsfoto’s laten maken
|
,
witte tanden op foto
Witte tanden op een foto, nodig of onnodig?
|
,
pechhulp tilburg
Reportagefotografie tips
|
,
© Copyright Foto bewerken online 2022