04/01/2019

Wat kan er aan foto's aangepast worden?

Niet iedere foto ziet er uit zoals wij dat willen. Het kan voorkomen dat je foto te licht of te donker is of dat je andere dingen graag anders zou willen zien. Het bewerken van een foto is steeds normaler geworden. Je kunt bijvoorbeeld een uitsnede maken, een filter of kleuren toevoegen.

Standaard opties

foto bewerken photoshopJe kunt veel filters toepassen om je foto te bewerken. Bijvoorbeeld zwart/wit maken of de tekenstijl veranderen. De sketch filter behoort ook tot de mogelijkheden om een geschetste tekening te maken. Een afbeelding blurren behoort ook tot de mogelijkheden. Hierdoor word deze minder scherp. Je hebt verschillende mogelijkheden om te blurren. Bijvoorbeeld gaussian blur of light blur.

Heb je een te donkere afbeelding? Je kunt hem eenvoudig lichter maken door de brightness aan te passen. Dit kun je doen op 3 verschillende manieren: licht, middel of high. De meeste smartphones zetten automatisch een warme filter over afbeeldingen. Deze optie heb je hier ook en voeg je snel toe aan je afbeelding. Je maakt er zo de leukste en mooiste afbeeldingen van!

Presenteer je afbeeldingen op een leuke manier

Nadat je de foto hebt bewerkt zijn er nog meer opties. Het is mogelijk om er een leukere presentatie van te maken. Bijvoorbeeld je foto in een tv-scherm of telefoonscherm. Presenteer de foto op de leukste manier aan vrienden, familie of klanten.

Voeg tekst aan je foto toe om het extra aan te vullen. Je kunt er zo een verjaardagskaart of kerstkaart van maken. Vaak is het nodig om de afbeeldingen bij te snijden. Binnen enkele klikken heb je dit aangepast! Vanaf nu kun je dus zelf afbeeldingen bewerken online. Dit is erg eenvoudig en leuk om te doen.

Lees ook:  3 tips voor foto's van je huisdier

Recent

Hoe je ongedierte kunt herkennen

Hoe je ongedierte kunt herkennen

13/09/2023
Tips om goede foto’s van je drankjes te maken

Tips om goede foto’s van je drankjes te maken

12/09/2023
Horecafotografie: hier moet je op letten

Horecafotografie: hier moet je op letten

15/08/2023
Hoe creëer je met fotografie een verhaal?

Hoe creëer je met fotografie een verhaal?

11/08/2023
5 tips om te beginnen met natuurfotografie

5 tips om te beginnen met natuurfotografie

11/08/2023

Meer in deze categorie

ongedierte herkennen
Hoe je ongedierte kunt herkennen
|
,
Voetfoto's onlyfans
De Complete Gids voor het Verkopen van Voetfoto's op OnlyFans
Basisprincipes fotografie
De basisprincipes van fotografie
|
,
© Copyright Foto bewerken online 2023